Las-beuheung Flange

Pedaran pondok:

Flange beuheung las gaduh dua bentuk (bentuk), hiji sareng ngirangan beuheung sapertos urang nyebat flange beuheung las; Hiji kalayan diaméter rata tina beuheung panjang has dingaranan panjang beuheung las beuheung.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuranna 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Peunteun 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertipikat ABS; TUV; TS; CCS

Bubuka
Flange beuheung las gaduh dua bentuk (bentuk), hiji sareng ngirangan beuheung sapertos urang nyebat flange beuheung las; Hiji kalayan diaméter rata tina beuheung panjang has dingaranan panjang beuheung las beuheung.
Flange beuheung las (WN flange) ngagaduhan beuheung anu tiasa mindahkeun stres pipa, janten pikeun ngirangan tekanan anu kumpul dina handapeun flange. Éta cocog sareng pipa anu tiasa dianggo dina suhu luhur atanapi handap sareng tekanan tinggi. Husus pikeun pipa atanapi klep nalika PN langkung ageung tibatan 2,5 Mpa.

Aplikasi sareng Fitur
Flange beuheung las utamina dianggo dina sedeng, pipa tekanan tinggi ngahubungkeun, kaseueuran las tukang las sareng beuheung disebut ogé flange pentil.
Ku alatan éta, biaya pamasangan flange las, biaya kuli sareng biaya bahan bantu langkung ageung, kusabab aya langkung ti hiji prosés.

Welding-neck Flange3
Welding-neck Flange4
Welding-neck Flange5

FAQ
1. Naon jinis matéri bahanna?
Baja stainless sareng Aluminium
2. Naon jinis jinis anu tiasa anjeun pasihkeun?
Las beuheung Flange  
Luncat kana
Flange buta  
Flange beuheung panjang
Lapisan flange gabungan
Las stop kontak
Flange Threaded  
3. Naon jinis bungkus anjeun tiasa nyayogikeun?
Peti atanapi Palét
4. Naon kapasitas produksi bulanan anjeun?
300TON / Bulan
5. Naon palabuhan anu pang caketna?
Pelabuhan Laut Shanghai
6. Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu?
Kami nampi.
Punten kirimkeun pesen anjeun ka kami upami aya patarosan atanapi patarosan, kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 12 jam!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami