Slip-on Flange

Pedaran pondok:

Aplikasi: Flensa mangrupikeun bagian integral tina seueur proyek rékayasa sareng pipa. Dipaké dina seueur, sababaraha bidang, sapertos transportasi (saluran pipa, kapal) minyak bumi, gas, cai, sareng sajabana, fasilitas pabrikna sareng pembangkit listrik, bahan kimia, sareng pupuk kimia, flensa aya sababaraha jinis sareng bentukna , sareng bahanna ogé dialihkeun (baja karbon low, baja alloy low, stainless steel, steel alloy tinggi, steel non-ferrous, atanapi sapertos) saluyu sareng jinis cairan sareng lingkungan jasa.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuranna 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Peunteun 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertipikat ABS; TUV; TS; CCS

Bubuka: Slip on flange, disebut ogé flange SO. Mangrupikeun salah sahiji slide flange dina pipa kalayan desain internal anu sakedik ageung tibatan pipa. Kusabab diaméter jero flens rada ageung tibatan diameter luar pipa, flange SO tiasa langsung nyambung kana alat atanapi pipa ku fillet las di luhur sareng handapeun flange. Hal ieu dipaké pikeun ngalebetkeun pipa kana liang jero flensa.

Flange SO tiasa dibagi kana SO las plate flange sareng SO welding hubbed steel flange flange. Karakteristik mékanisna aya diantara flange integral sareng flange looping. Struktur na saderhana, sareng pamrosésanna merenah. Janten slip on las flange seueur dianggo dina sababaraha saluran pipa cairan.

Gumantung kana rupa anu béda, aya ogé rentang jinis wajah anu diangkat sareng jinis wajah gabungan tipe cincin.

Dina seueur panerapan, insinyur kedah milarian cara pikeun nutup kamar atanapi silinder ku cara anu aman pisan, biasana kusabab zat anu aya di jero kedah bénten sareng zat di luar dina komposisi atanapi tekanan. Aranjeunna ngalakukeun ieu ku cara ngencarkeun dua potongan logam atanapi bahan sanésna sareng bunderan baud dina lambey. "Lip" ieu nyaéta flange.

Anjeun tiasa nyambungkeun dua bagian tina pipa logam ku cara solder atanapi ngelasna sasarengan, tapi pipa anu nyambung ku cara kieu rentan pisan ngabeledug dina tekenan anu luhur. Hiji cara pikeun nyambungkeun dua bagian pipa langkung aman nyaéta ku jalan tungtung flanged anu anjeun tiasa sambungkeun sareng sambung. Ku cara kieu, sanajan gas atanapi cairan ngawangun dugi kana tekanan anu luhur dina pipa, éta bakal sering tahan tanpa masalah.

Kauntungannana Slip On Flange
Waragad instalasi langkung handap
Langkung gampang dijajarkeun sareng bagian sanés nalika dipasang
Buktina bocor langkung saé
Batin sareng las luar dina flange
Butuh kirang waktos pikeun motong akurat pikeun pipa
Salaku pipa ngageser dina flensa, éta cocog sareng hub anu langkung handap dina slip on flange

Émbaran parusahaan

Jiangyin Puyang Flange Co., Ltd.

Sejarah

Kapanggih dina 2006

Bengkel

18000 méter pasagi

Produk utama

WN, JADI, BL, PL, FLANGE

Kapasitas

Gudang produk réngsé, produk pikeun pangiriman, bahan baku, pabrik penempaan,

Konsép inti

Nyayogikeun produk anu manpaat, ngadorong unggulan palayanan

Aplikasi

Mesin rékayasa, mesin tambang, alat-alat stasiun listrik, mesin perlindungan lingkungan

Slip-on Flange2
Slip-on Flange3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami