Lempeng Flange

Pedaran pondok:

Aplikasi: Flensa mangrupikeun bagian integral tina seueur proyek rékayasa sareng pipa. Dipaké dina seueur, sababaraha bidang, sapertos transportasi (saluran pipa, kapal) minyak bumi, gas, cai, sareng sajabana, fasilitas pabrikna sareng pembangkit listrik, bahan kimia, sareng pupuk kimia, flensa aya sababaraha jinis sareng bentukna , sareng bahanna ogé dialihkeun (baja karbon low, baja alloy low, stainless steel, steel alloy tinggi, steel non-ferrous, atanapi sapertos) saluyu sareng jinis cairan sareng lingkungan jasa.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuranna 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Peunteun 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertipikat ABS; TUV; TS; CCS

Spésifikasi Produk

ASME B16.5 .B16.47. B16.36.BS.MSS.AWWA

Jenis

Flange Beuheung Las, Flange Gab Joint, Flange Threaded, Flange Las Socket, Flange Blind, Slip dina Flange.

Bahan

Baja tahan karat, Baja campuran .. Dupleks / Super Duplex, Aluminium

Ukuranna

3/4 "-60"

Tekanan

150 #, 300 #, 600 # .900 #, 1500 #, 2500 #

Cara Manufaktur

Palsu

Sambungan

las

Beuteung ngégél

FF RF MFM TG RJ

Beungeut
pangubaran

Minyak anti karat

Prosés ngahasilkeun

Billet-cutting-forging-pemanasan-bubut-pengeboran-inspeksi-nyirian-bungkus-ékspor-din flange

Widang Aplikasi

Industri Kimia / Industri Perminyakan / Industri Tenaga / Industri Metalurgi
Industri Wangunan / Industri ngawangun kapal

Kapasitas Suplai

8000tons per taun

Jumlah Pesenan Min

1 ton

Pamariksaan

pabrik di-imah dipariksa diri atanapi pamariksaan Katilu

PAKÉTAN

kasus lapis, palét, kantong nilon atanapi numutkeun ka kabutuhan konsumén, tutup palastik

Pangiriman

Umumna Dina 25 dinten saatos nampi pamayaran anjeun

ISTILAH TRADE

FOB, CNF & CFR, CIF

PEMBAYARAN

TT atanapi L / C

SERTIFIKAT

ISO-9001/2000, PED, ABS.TUV.DNV

 

Dina seueur panerapan, insinyur kedah milarian cara pikeun nutup kamar atanapi silinder ku cara anu aman pisan, biasana kusabab zat anu aya di jero kedah bénten sareng zat di luar dina komposisi atanapi tekanan. Aranjeunna ngalakukeun ieu ku cara ngencarkeun dua potongan logam atanapi bahan sanésna sareng bunderan baud dina lambey. "Lip" ieu nyaéta flange.

Anjeun tiasa nyambungkeun dua bagian tina pipa logam ku cara solder atanapi ngelasna sasarengan, tapi pipa anu nyambung ku cara kieu rentan pisan ngabeledug dina tekenan anu luhur. Hiji cara pikeun nyambungkeun dua bagian pipa langkung aman nyaéta ku jalan tungtung flanged anu anjeun tiasa sambungkeun sareng sambung. Ku cara kieu, sanajan gas atanapi cairan ngawangun dugi kana tekanan anu luhur dina pipa, éta bakal sering tahan tanpa masalah.

Plate Flange2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami