Prosedur dasar sareng pungsi ngajalin gratis

Prosés anu tiasa ngarobih bentuk sareng ukuran billet dibandingkeun pisan sareng naskah aktif ogé prosés deformasi utami dina prosés penempaan gratis. Sapertos:

Prosés dasarna

1) Hésé - prosés ngirangan jangkungna billet sareng ningkatkeun luas cross-sectional.
2) Panjang gambar - prosés ngirangan daérah bérés-bérés sareng ningkatkeun panjangna. Prosés ngagambar ogé tiasa disebat "perpanjangan".
3) Punching - prosés ngajalin liwat atanapi satengahna liang dina kosong.
4) Reaming - prosés ngirangan ketebalan témbok tina bilet kerung sareng ningkatkeun diameter luarna.
5) Panjang gambar mandrel - prosés ngirangan ketebalan témbok tina kosong kosong sareng ningkatkeun panjang na.
6) Bending - prosés ngabengkokkeun kosong kana bentuk anu ditangtoskeun.

Basic procedure and function of free forging1

7) Babaran - urutan bantu pikeun ngaleungitkeun bentuk kendang saatos ngaganggu kosong silinder sareng ngajantenkeun bentukna langkung teratur.
8) Misshift - prosés bantosan anu ngaganjel hiji bagian tina kosong relatif ka anu sanésna, tapi tetep ngajaga sumbuna sajajar.
9) Pulas - prosés bantu pikeun ngahurungkeun hiji bagian tina kosong sakitar sumbu anu sanés anu sanésna.
10) Motong - prosés pambantosan motong (motong) atanapi sawaréh misahkeun (meulah) kosong.
11) Forging - Prosés dua buah kosong dipanaskeun nepi ka suhu luhur sareng ditempa sareng dilas sasarengan, ogé katelah "gambar seuneu" sareng "masak seuneu".

Prosés bantu

Prosés pra-deformasi sateuacan billet dilebetkeun kana prosés dasar: sapertos ingot chamfering sareng beuheung chamfering, pre-mencét clamp centang, step shaft parting sareng forging indentation, jst.

Prosés bérés

Prosés anu digunakeun pikeun nyaring ukuran sareng bentuk pamalsuan supados lengkep nyumponan pasaratan gambar. Salaku conto, saatos ngaganggu kendang sareng roller truncated, konveksi, tingkat permukaan cekung sareng henteu rata sareng lekukan, tingkat permukaan akhir, lami saatos ngalelempeng ngalempengkeun prosedur koreksi bijil.

Basic procedure and function of free forging2

Waktos Post: Feb-02-2021