Warta

  • Jiangyin Puyang Heavy Industry CO., LTD

    Jiangyin Puyang Heavy Industry CO., LTD

    Nalika deteksi cacad anu saleresna, detéktor cacad, frekuensi, usik sareng saterasna dibereskeun, dina kaseueuran kasus langsung nganggo standar anu saluyu, janten jelas kaayaan ieu, sareng ngupayakeun ngahiji sareng dibekelan pangguna. Deteksi ultrasonik pikeun pamalsuan aci ageung, anu 2 ~ 3 ...
    Maca deui
  • Basic procedure and function of free forging

    Prosedur dasar sareng pungsi ngajalin gratis

    Prosés anu tiasa ngarobih bentuk sareng ukuran billet dibandingkeun pisan sareng naskah aktif ogé prosés deformasi utami dina prosés penempaan gratis. Sapertos: Proses dasar 1) Upsetti ...
    Maca deui
  • Flange bolt holes

    Liang baud flange

    Nomer liang baud flange sareng diaméter liang baud ditangtoskeun. Jumlah sareng diaméter liang baud flange bénten-bénten sareng kelas tekanan flange, nanging sadaya jinis flensa dina kelas tekanan anu sami sami. Liang baud flange disusun dina diaméter liang baud sareng ...
    Maca deui