Gambar 8 Flange Kosong

Pedaran pondok:

Aplikasi: Flensa mangrupikeun bagian integral tina seueur proyek rékayasa sareng pipa. 


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuranna 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Peunteun 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertipikat ABS; TUV; TS; CCS

Aplikasi
Flensa mangrupikeun bagian integral tina seueur proyek rékayasa sareng plumbing. Dipaké dina seueur, sababaraha bidang, sapertos transportasi (saluran pipa, kapal) minyak bumi, gas, cai, sareng sajabana, fasilitas pabrikna sareng pembangkit listrik, bahan kimia, sareng pupuk kimia, flensa aya sababaraha jinis sareng bentukna , sareng bahanna ogé dialihkeun (baja karbon low, baja alloy low, stainless steel, steel alloy tinggi, steel non-ferrous, atanapi sapertos) saluyu sareng jinis cairan sareng lingkungan jasa.

Dina seueur panerapan, insinyur kedah milarian cara pikeun nutup kamar atanapi silinder ku cara anu aman pisan, biasana kusabab zat anu aya di jero kedah bénten sareng zat di luar dina komposisi atanapi tekanan. Aranjeunna ngalakukeun ieu ku cara ngencarkeun dua potongan logam atanapi bahan sanésna sareng bunderan baud dina lambey. "Lip" ieu nyaéta flange.

Anjeun tiasa nyambungkeun dua bagian tina pipa logam ku cara solder atanapi ngelasna sasarengan, tapi pipa anu nyambung ku cara kieu rentan pisan ngabeledug dina tekenan anu luhur. Hiji cara pikeun nyambungkeun dua bagian pipa langkung aman nyaéta ku jalan tungtung flanged anu anjeun tiasa sambungkeun sareng sambung. Ku cara kieu, sanajan gas atanapi cairan ngawangun dugi kana tekanan anu luhur dina pipa, éta bakal sering tahan tanpa masalah.

Prosés Pabrik 
■ Mésér Bahan
■ Pamariksaan Bahan Baku
■ Panyimpenan Bahan
■ Motong
■ Palsu
■ Forging Inspéksi Kosong
■ Perlakuan Panas Saatos Palsu
■ Tés Mékanis Mékanis
■ Pamariksaan
■ Mesin
■ Pariksa dimensi
■ Pamariksaan Nondestructive
■ Liang Bor
■ Nyirian
■ Pamariksaan Akhir
■ Pakét produk

Dina tahap penempaan, Urang ngendalikeun suhu, mariksa ukuranana, teras lebetkeun kana tungku pangubaran panas. Mariksa sipat mékanis, ukuran. Saatos éta, urang mimitian mesin,
Pariksa diménsi deui. Ngalakukeun pamariksaan anu teu réduksi pikeun mastikeun henteu aya retakan di jero.
Liang bor, nyirian, pamariksaan pamungkas, pengepakan.

Kami teras-terasan ngudag produk anu sampurna, langkung seueur élmu sareng téknologi eusi sareng kualitas anu langkung saé, desain téknologi anu langkung maju, jasa anu langkung perhatian pikeun nyugemakeun palanggan sareng sahingga meunang pasar babarengan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami