Flange dual-fase

  • Blind Flange

    Flange Buta

    Aplikasi: Fungsi utama flange buta sacara total pikeun misahkeun medium produksi. Anu nyegah klep pareuman nutup henteu ketat, teras mangaruhan produksi, sareng bahkan nyababkeun kacilakaan.

  • Figure 8 Blank Flange

    Gambar 8 Flange Kosong

    Aplikasi: Flensa mangrupikeun bagian integral tina seueur proyek rékayasa sareng pipa. Dipaké dina seueur, sababaraha bidang, sapertos transportasi (saluran pipa, kapal) minyak bumi, gas, cai, sareng sajabana, fasilitas pabrikna sareng pembangkit listrik, bahan kimia, sareng pupuk kimia, flensa aya sababaraha jinis sareng bentukna , sareng bahanna ogé dialihkeun (baja karbon low, baja alloy low, stainless steel, steel alloy tinggi, steel non-ferrous, atanapi sapertos) saluyu sareng jinis cairan sareng lingkungan jasa.

  • Plate Flange

    Lempeng Flange

    Aplikasi: Flensa mangrupikeun bagian integral tina seueur proyek rékayasa sareng pipa. Dipaké dina seueur, sababaraha bidang, sapertos transportasi (saluran pipa, kapal) minyak bumi, gas, cai, sareng sajabana, fasilitas pabrikna sareng pembangkit listrik, bahan kimia, sareng pupuk kimia, flensa aya sababaraha jinis sareng bentukna , sareng bahanna ogé dialihkeun (baja karbon low, baja alloy low, stainless steel, steel alloy tinggi, steel non-ferrous, atanapi sapertos) saluyu sareng jinis cairan sareng lingkungan jasa.

  • Slip-on Flange

    Slip-on Flange

    Dieunakeun dina flange, disebut ogé flange SO. Mangrupikeun salah sahiji slide flange dina pipa kalayan desain internal anu sakedik ageung tibatan pipa. Kusabab diaméter jero flens rada ageung tibatan diameter luar pipa, flange SO tiasa langsung nyambung kana alat atanapi pipa ku fillet las di luhur sareng handapeun flange. Hal ieu dipaké pikeun ngalebetkeun pipa kana liang jero flensa.

  • Socket weleing Flange

    Soket weleing Flange

    Flange socket las disederhanakeun salaku flange SW, éta ngagaduhan daérah reses (sapertos taktak) dina flange bore, taktak ieu janten pituduh pikeun nyetél jero pipa anu dilebetkeun kana flange. Flange las stop kontak mimitina dirancang pikeun tekanan tinggi sistem piping diaméterna leutik.

  • Threaded Flange

    Flange Threaded

    Larapna: flensa benang dianggo dimana sesah pikeun ngelas atanapi henteu tiasa dilas, sapertos flensa benang anu dianggo ngajaga lapisan pipa galvanis. Salaku tambahan, Teu kedah dianggo dina pipa sareng turun naek suhu anu diulang atanapi di luhur 260 ℃ sareng di handap -45 ℃ ogé.

  • Welding-neck Flange

    Las-beuheung Flange

    Ku alatan éta, biaya pamasangan flange las, biaya kuli sareng biaya bahan bantu langkung ageung, kusabab aya langkung ti hiji prosés.