Taros Kami

Jiangyin Puyang Heavy Industry CO., LTD

Alamat: NO.118, Longding Road, Jiangyin, Jiangsu, Cina

Telepon: 0086-13921361247

Telp: 0086- (0) 510-86996622

Fax: 0086- (0) 510-86131678

Whatsapp: 0086 13921361247

Tuturkeun Kami

Hayu Urang Ngontak

Punten leres-leres ngaraos bebas ngirim kami sarat anjeun sareng kami bakal ngabales anjeun gancang-gancang. Kami ngagaduhan grup rékayasa profesional pikeun ngaladénan sakitar unggal kabutuhan anu lengkep. Sampel gratis gratis tiasa dikirim pikeun anjeun sacara pribadi ngartos langkung seueur inpormasi.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami