Flange Buta

Pedaran pondok:

Aplikasi: Produk kami seueur dianggo dina industri sapertos pétrokimia, mesin rékayasa, ngawangun kapal, mesin metalurgi & tambang, alat-alat stasiun listrik, alat-alat panyalindungan lingkungan, pangobatan cai, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuranna 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Peunteun 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertipikat ABS; TUV; TS; CCS

Aplikasi
Fungsi utama flange buta sacara total pikeun misahkeun medium produksi. Anu nyegah klep pareuman nutup henteu ketat, teras mangaruhan produksi, sareng bahkan nyababkeun kacilakaan.

Di tempat anu peryogi diisolasi kedah nempatkeun flange buta, sapertos dina nozel alat. Antara hareup sareng tukang klep tutup atanapi antara dua flensa, éta sering nyarankeun nganggo flange buta angka 8 (kosong-gambar 8); Pikeun bagian anu dianggo sapertos mencét sareng purging biasana nganggo flange blind bunder umum.

Jenis Manufaktur sareng Waragad
Umumna ngagaduhan opat jinis: Forging, casting and forging, medium plate cutting, casting, harga produk penempaan paling luhur, plate tengah mangrupikeun anu kadua, casting sareng forging mangrupikeun panghandapna sareng casting mangrupikeun prosés anu paling parah upami dibandingkeun sareng anu sanés.
Kualitas anu pangsaéna nyaéta forging sareng pelat sedeng, casting sareng forging sakedik langkung parah.

Naha milih urang?
1. 10 taun fokus kana flange
2. 15 dinten dina waktos pangiriman
3. 24 jam dina jasa jalur
4. kualitas luhur flange stainless steel
5. Gaduh pabrik ngajalin nyalira
Kami gaduh pabrik penempa nyalira, gaduh peralatan téknis canggih sareng alat uji coba, 4 / T, 1.75T, 1 / T, palu hawa 0,75 / T, tungku penempaan suhu dikontrol otomatis, tungku pangubaran panas, mesin bubut CNC impor, mesin gergaji pita horisontal.

Blind Flange5
Blind Flange6
Blind Flange7
Blind Flange8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami