Alloy Steel Flange

  • Welding-neck Flange

    Las-beuheung Flange

    Flange beuheung las gaduh dua bentuk (bentuk), hiji sareng ngirangan beuheung sapertos urang nyebat flange beuheung las; Hiji kalayan diaméter rata tina beuheung panjang has dingaranan panjang beuheung las beuheung.

  • Threaded Flange

    Flange Threaded

    Larapna: flensa benang dianggo dimana sesah pikeun ngelas atanapi henteu tiasa dilas, sapertos flensa benang anu dianggo ngajaga lapisan pipa galvanis. Salaku tambahan, Teu kedah dianggo dina pipa sareng turun naek suhu anu diulang atanapi di luhur 260 ℃ sareng di handap -45 ℃ ogé.

  • Socket weleing Flange

    Soket weleing Flange

    Flange socket las disederhanakeun salaku flange SW, éta ngagaduhan daérah reses (sapertos taktak) dina flange bore, taktak ieu janten pituduh pikeun nyetél jero pipa anu dilebetkeun kana flange. Flange las stop kontak mimitina dirancang pikeun tekanan tinggi sistem piping diaméterna leutik.

  • Slip-on Flange

    Slip-on Flange

    Aplikasi: Flensa mangrupikeun bagian integral tina seueur proyek rékayasa sareng pipa. Dipaké dina seueur, sababaraha bidang, sapertos transportasi (saluran pipa, kapal) minyak bumi, gas, cai, sareng sajabana, fasilitas pabrikna sareng pembangkit listrik, bahan kimia, sareng pupuk kimia, flensa aya sababaraha jinis sareng bentukna , sareng bahanna ogé dialihkeun (baja karbon low, baja alloy low, stainless steel, steel alloy tinggi, steel non-ferrous, atanapi sapertos) saluyu sareng jinis cairan sareng lingkungan jasa.

  • Plate Flange

    Lempeng Flange

    Aplikasi: Flensa mangrupikeun bagian integral tina seueur proyek rékayasa sareng pipa. Dipaké dina seueur, sababaraha bidang, sapertos transportasi (saluran pipa, kapal) minyak bumi, gas, cai, sareng sajabana, fasilitas pabrikna sareng pembangkit listrik, bahan kimia, sareng pupuk kimia, flensa aya sababaraha jinis sareng bentukna , sareng bahanna ogé dialihkeun (baja karbon low, baja alloy low, stainless steel, steel alloy tinggi, steel non-ferrous, atanapi sapertos) saluyu sareng jinis cairan sareng lingkungan jasa.

  • Figure 8 Blank Flange

    Gambar 8 Flange Kosong

    Aplikasi: Flensa mangrupikeun bagian integral tina seueur proyek rékayasa sareng pipa. 

  • Blind Flange

    Flange Buta

    Aplikasi: Produk kami seueur dianggo dina industri sapertos pétrokimia, mesin rékayasa, ngawangun kapal, mesin metalurgi & tambang, alat-alat stasiun listrik, alat-alat panyalindungan lingkungan, pangobatan cai, jst.