Tentang Kami

Bubuka produk parusahaan

Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., Ltd.

Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan khusus dina flange stainless steel, baja campuran sareng flange aluminium di Cina, Produk dihasilkeun numutkeun standar-standar éta, sapertos JIS, DIN, ANSI, BS, GB, SH sareng sajabina. Urang ogé tiasa ngahasilkeun flange anu henteu standar numutkeun gambar sareng sampel pelanggan. Flensa aluminium énggal urang anu damel sareng perusahaan ageung di bumi sareng kapal sapertos State Grid, Henan Pinggao Electric Co., Ltd, Xi'an High Voltage aparatus Co., Ltd, Shanghai Chint Electric Co., LTD, TOSHIBA, HYOSUNG, ABB Inc sareng anu sanésna.

Perusahaan urang didirikeun taun 2006, urang gaduh seueur pangalaman dina industri penempaan, kaluaran taunan langkung ti 5000 ton per taun. Kami ogé meunang sababaraha sét peralatan canggih kalebet 4T, 1.75T, 1T, 0.75T Air Hammer, tungku pemanasan, tungku pangubaran panas, mesin péngkolan impor, mesin gergaji, mesin bor, mesin cuci sareng mesin nyirian dugi ka langkung ti 60 sét .

Ayeuna, Aya 130 staffs di Puyang, kalebet 9 insinyur, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun produk anu saé pikeun konsumén.

Dina taun-taun ayeuna, Puyang ngekspor produk ka seueur nagara, sapertos Amérika Serikat, Kanada, Spanyol, Brasil, Iran, Indonesia, Koréa Kidul, Italia, Perancis, Jérman, Singapura sareng Australia, perusahaan diatur inovasi sareng panilitian, pamrosésan mékanis sareng paking sareng sajabina téknologi produksi, kualitas produk ngahontal standar domestik sareng internasional, sareng kéngingkeun sertifikasi kualitas ISO9001-2008. Disertifikasi ku pabrik ABS dina Juni 2012, dina bulan Juli 2014, meunang sertifikasi pabrik DNV, GL.

Puyang dina harga anu wajar, produksi efisien sareng layanan purna jual salaku tugas sorangan, kami hoyong damel sareng konsumén dina dasar saling nguntungkeun sareng milari pangembangan umum, ngabagéakeun pembeli di sakumna dunya pikeun taros Kami.

Prosés pabrik

Manufacturing process1

★ penempaan, perlakuan panas saatos ngajantenkeun salaku prosedur kerja konci, Perlakuan panas saatos penempaan sareng pamariksaan nondestructive pikeun prosés khusus.

Laboratorium