TENTANG KAMI

Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan khusus dina flange stainless steel, baja campuran sareng flange aluminium di Cina, Produk dihasilkeun numutkeun standar-standar éta, sapertos JIS, DIN, ANSI, BS, GB, SH sareng sajabina. Urang ogé tiasa ngahasilkeun flange anu henteu standar numutkeun gambar sareng sampel pelanggan. Flensa aluminium énggal kami anu damel sareng perusahaan ageung di bumi sareng kapal sapertos State Grid, Henan Pinggao Electric Co., Ltd, Xi'an High Voltage aparatus Co., Ltd, Shanghai Chint Electric Co., Ltd, TOSHIBA, HYOSUNG, ABB Inc sareng anu sanésna.

  • Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., Ltd.
  • Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., Ltd.
  • Jiangyin Puyang factory

BERITA

PRODUK TERBARU